Intern Controleur Sociaal Domein

Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
JAN 10
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
09.02.2019 Job-Nr: 9177728
Solliciteren

Over de functie

Hoe is jouw financiƫle kennis binnen het Sociaal Domein? Voor een gemeente Omgeving Rotterdam ben ik op zoek naar een Intern Controleur met kennis van werkprocessen binnen het Sociaal Domein. Je voert verbijzonderde interne controles en kwaliteitscontroles uit over werkprocessen binnen het Sociaal Domein (Wmo, Jeugdwet, Participatiewet). Dit betekent dossiercontroles, waarbij gekeken moet worden naar de rechtmatigheid en getrouwheid (jaarrekening). Je maakt rapportages en risicoanalyses op de processen in de uitvoering. Verder kan je adviseren over kwaliteitsverbetering binnen het Sociaal Domein.

Zoek jij een baan voor 36 uur bij een innovatieve gemeente? Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Reageer op de vacature en ik ga graag het gesprek met je aan. Tot Maandag.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal drie 3 aantoonbare ervaring met toetsen of controleren van werkprocessen in de afgelopen tien (10) jaar;
  • Minimaal twee 2 jaar kennis van relevante wet- en regelgeving binnen het Sociaal Domein (Wmo, Jeugdwet, Participatiewet) en daardoor kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Kennis en ervaring van de systemen:

- KiC (Kwaliteit in Controle)

- Suite (uitkeringssysteem)

- WmoNed

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job