Adviseur Contracten en Aanbestedingen

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JAN 09
Zeeland Tijdelijk HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9177111
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Walcheren in Zeeland ben ik per direct op zoek naar een adviseur die alles weet over de verschillende contractvormen en over aanbestedingen. 


Jij zorgt ervoor dat er een duidelijk advies wordt gegeven over welk contract het best bij het project past. Wanneer de keuze is gemaakt, zorg jij er voor dat jij het contract opstelt en beheerst. Jouw keuze is essentieel voor het succes van het project. Jij weet dan ook alle risico’s goed in te schatten en speelt hier direct op in. Ook geef je advies over de aanbestedingen. Denk hierbij aan de inrichting van deze aanbestedingen. 


Jouw kennis wil je natuurlijk niet alleen voor jezelf houden! Daarom begeleid je in deze functie ook jouw junior collega’s. Zo zorg jij ervoor dat jouw collega’s straks net zo bedreven te werk gaan als jij. De vragen van je andere collega’s beantwoord jij zonder problemen. Jij staat er altijd voor open om anderen te helpen en te begeleiden.


Maandag® Middelburg biedt jou de kans om een kijkje in de keuken van deze opdrachtgever te nemen. Bevalt het goed? Dan krijg jij de kans om hier voor vast te blijven! 


Krijg jij energie van het delen van kennis? Geef jij graag adviezen en zijn jouw adviezen ook altijd helder en weloverwogen? Dan ben ik op zoek naar jou! 


Functie eisen

·      Minimaal HBO opleiding, Civiele Techniek is een pré

·      Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van contractadvisering

·      Kennis van UAV-gc, Systeemgerichte Contractbeheersing en Systems Engineering


Wie ben jij?

·      Jij adviseert en begeleidt graag jouw collega’s

·      Je hebt sterke communicatieve vaardigheden

·      Jij weet hoe je iemand kan overtuigen


Ben jij deze adviseur? Neem contact op via 06 82 12 51 48 of via eline.steendijk@maandag.nl.

Over het bedrijf

·      Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden

·      Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·      Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·      Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·      Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·      Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job