BIM Modelleur

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JAN 09
Zeeland Tijdelijk HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9177108
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Walcheren in Zeeland ben ik op zoek naar een professional met kennis van Revit, die graag meer ervaring op wil doen! 


Aan de hand van programma’s zoals CAD en Revit zorg jij dat technische installaties ontworpen en berekend worden. Jij controleert niet alleen de software technische zaken, maar ook het tekenwerk van de CAD tekenaar. Jij bent verantwoordelijk om de berekeningen, verslagen, rapportages en tekeningen vast te leggen in het BIM-model. Dit doe jij door te schakelen met jouw collega’s in het projectteam. 


Deze taken doe jij samen met een ervaren BIM-modelleur. De opdrachtgever gaat jou hierin begeleiden, zodat jij een ervaren BIM-modelleur wordt!


Maandag® geeft jou de kans om op projectbasis voor deze opdrachtgever te gaan werken. Mocht het project voor beide partijen bevallen, dan zijn er mogelijkheden om hier vast aan de slag te gaan! 

Functie eisen

·      Minimaal HBO werk- en denkniveau

·      Ervaring met CAD en Revit

·      Communicatief vaardig


Wie ben jij?

·      Jij staat open voor een uitdaging

·      Leergierig

·      Passie voor 3D-modellen


Sta jij open voor deze uitdaging? Neem dan snel contact op via 06 82 12 51 48 of via eline.steendijk@maandag.nl zodat we een kennismaking kunnen inplannen!

Over het bedrijf

·      Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden

·      Wij bieden een marktconform salaris volgens cao CAR UWO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·      Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

·      Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·      Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·      Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job