Generalist wijkteam

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
JAN 09
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9177107
Solliciteren

Over de functie

Zet jij burgers in hun eigen kracht, sta jij voor ‘één Gezin, één Plan, één Regisseur’ en ben jij helemaal thuis in de participatiewet? Dan ben ik opzoek naar jou!

Voor een van mijn opdrachtgevers ben ik op zoek naar een generalisten. Als generalist ga je aan de slag in een wijkteam. Je verzorgt de eerstelijnsondersteuning op alle leefdomeinen voor burgers die tijdelijk hulp nodig hebben. Is de ondersteuning niet genoeg dan zet jij als generalist tweedelijnsondersteuning in, maar blijft wel betrokken.

Het doel van de functie is dat mensen na het traject zo veel mogelijk als zelfstandig zelfredzaam persoon kunnen manifesteren in wisselwerking met de omgeving. Het betrekken van het netwerk van een burgers is daarom van enorm belang. Jij grijpt in wanneer dat noodzakelijk is, maar stimuleert de burger om zo veel mogelijk zelfstandig te doen.

Ben jij dé professional die goed kan luisteren, netwerken, analyseren, zowel samen als zelfstandig kan werken en lef toont. Solliciteer dan snel!

Functie eisen

  • Minimaal HBO afgeronde opleiding (Social Work etc.)
  • SKJ geregistreerd;
  • Kennis van de sociale kaart;
  • Kennis van de huidige wet -en regelgeving.

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!

Ruth.Wilms@maandag.nl

0610957167

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job