Groepsleerkracht groep 4

Carlijn Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carlijn Pol
JAN 09
Overijssel Tijdelijk HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9177087
Solliciteren

Over de functie

Ben jij toe aan een geweldige en afwisselende baan, waarin de liefde en passie voor kinderen voorop staan? Top, want voor een basisschool in de regio van Twente ben ik op zoek naar een groepsleerkracht voor groep 4 voor 1,0 fte.

In groep 4 gaan de leerlingen verder waar ze in groep 3 gestopt zijn. Jij als enthousiaste en gedreven meester of juf leert de leerlingen veel nieuwe dingen. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen vol trotsheid de tafels kunnen opnoemen, doorlopende zinnetjes kunnen lezen en de sommen tot 100 onder de knie krijgen. Daarnaast ben jij de groepsleerkracht die de gezellige sfeer in de groep teweeg kan brengen en daardoor een vertrouwensrelatie kan opbouwen.

Vind jij het werken met kinderen het leukste wat er is? En wil jij de leerlingen van groep 4 een kansrijke toekomst meegeven? Sla dan je vleugels uit en neem contact op met mij!

Functie eisen

  • PABO of je bent in de afrondende fase hiervan;
  • Je bent flexibel en denkt in kansen en mogelijkheden;
  • 1,0 fte beschikbaar.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

 

Professionals bij Maandag® hebben groen bloed. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job