Leerkracht SBO

Jori Vanderlijde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jori Vanderlijde
JAN 09
Noord-Holland Vast HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9176955
Solliciteren

Over de functie

Heb je affiniteit met leerlingen in het Speciaal Onderwijs? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Maandag® is op zoek naar een leerkracht die deze speciale leerlingen een veilige leeromgeving kan bieden.

We zijn op zoek naar een SBO leerkracht die affiniteit heeft met deze doelgroep en stevig in zijn of haar schoenen staat. Zelfstandige leservaring in het (speciaal) basisonderwijs is een must. Kan je een band op bouwen met speciale leerlingen? En vind je het leuk om een uitdaging te vinden in de kleine stapjes die je leerlingen maken? Dan zit je hier goed op je plek.

Het is belangrijk bij deze functie dat je klassenmanagement op orde is. Je bent positief en je kunt feedback geven en ontvangen. Je hebt kennis van leer- en gedragsproblematiek en je hebt wel eens gehoord van het ADI-model (of bent bereid je hierin te verdiepen).

Wat zijn de mogelijkheden? Bij Maandag® bieden we diverse kansen voor groepsleerkrachten in het SBO. Van kleuters tot groep 7/8 en alles daartussen!

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Beschikbaar voor 0,4 - 1 fte
  • Beschikbaar per direct of binnenkort
  • PABO diploma of studerende hiervoor
  • Ervaring binnen het speciaal onderwijs is een pré
  • Een Master (S)EN is een pré

Competenties: pedagogisch sterk, duidelijk, flexibel, communicatief sterk

Wat biedt Maandag® jou?

  • Met een (tijdelijk of vast) dienstverband bij Maandag® kun je bij verschillende opdrachten ingezet worden. Een opdracht voor de lange termijn is ook bespreekbaar;
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Via de Maandag® Academy krijg je persoonlijke begeleiding en trainingen aangeboden. Hierbinnen heb je de mogelijkheid diverse cursussen en trainingen te volgen om je vaardigheden te ontwikkelen;
  • Wij vergoeden jouw reiskosten met €0,19 per kilometer;
  • Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Ligt jouw passie en nieuwsgierigheid in het Speciaal Onderwijs? Wil je meer informatie over bovenstaande vacature of over andere mogelijkheden van Maandag®? Ik kom graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Zie ik je snel?

jori.vanderlijde@maandag.nl

06 82 68 73 07

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job