Anesthesiemedewerker

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JAN 09
Overijssel Tijdelijk HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9176918
Solliciteren

Over de functie

Heb jij alles onder controle?

Als anesthesiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het onder narcose brengen van de patiënt. Je begeleidt ze voor, tijdens of na de operatie en neemt de zenuwen bij ze weg. Je assisteert de anesthesioloog en bewaakt de vitale functies van de patiënt. Verantwoordelijk voelen en zelfstandig kunnen werken is aan jou wel besteed. Maar goed, al die handelingen en manieren van werken ken je misschien al wel. En dan nu? Tijd voor een nieuwe werkomgeving en nieuwe collega's, want kennis kan je delen en van je nieuwe collega's kun je weer meer (bij)leren.

Met de zekerheid van een vast dienstverband heb je bij Maandag® de mogelijkheden om deze nieuwe collega's te leren kennen en om verschillende, uitdagende opdrachten te doen binnen de ziekenhuizen. Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou centraal en blijf jij jezelf graag uitdagen? Ben jij beschikbaar voor minimaal 16 uur per week en wel nieuwsgierig wat Maandag® je kan bieden? Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Functie eisen

  • Je bent CZO gediplomeerde anesthesiemedewerker
  • Enthousiast en leergierig van aard
  • In het bezit van een rijbewijs


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job