Recovery verpleegkundige

Rosalie Pol
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosalie Pol
JAN 09
Gelderland Tijdelijk HBO
08.02.2019 Job-Nr: 9176916
Solliciteren

Over de functie

Een operatie is vaak spannend genoeg. Kan jij die spanning voor en na de operatie bij een patiënt wegnemen?

Als recovery verpleegkundige weet jij als geen ander hoe je de voor- en nazorg aan een patiënt moet bieden bij operaties. Je verricht je medische handelingen in opdracht van de anesthesist of de operateurs. Een goede opvang en begeleiding bieden aan de patiënt of de familie is aan jou wel besteed. Geen dag is hetzelfde en dat spreekt jou juist aan.

Wil jij werken in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Ben jij op korte termijn beschikbaar en wil jij wel eens binnen kijken in een (ander) ziekenhuis om nieuwe ervaringen op te doen? Of wil je eerst nog wat meer informatie? Het kan allemaal! Ik hoor dan ook graag van je.

Functie eisen

• Een afgeronde HBO opleiding tot verpleegkundige aangevuld met een opleiding tot Recovery, Medium Care of CCU/IC

• BIG-geregistreerd

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten. Maar het hoeft niet bij 1 opdracht te blijven wij bieden jou de kans om een kijkje te nemen bij verschillende ziekenhuizen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job