Verpleegkundige in de nachtdienst

Jamie van Doremalen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jamie van Doremalen
JAN 09
Limburg Vast MBO
08.02.2019 Job-Nr: 9176888
Solliciteren

Over de functie

'Ik ga nog niet naar bed, nog lange niet, nog lange niet.'


Is het moeilijk om werk te vinden als verpleegkundige? Nee, dat is het niet! Is het moeilijk om werk te vinden dat volledig bij jou past? Waar jij het beste uit jezelf kunt halen en jezelf optimaal kunt ontwikkelen? Hmm ja.. toch wel een beetje. Dit is waar wij, als Maandag® zijnde, ons onderscheiden van andere werkgevers in de zorg.

Werken als verpleegkundige wordt gezien als een zware maar dankbare baan. Als vaste nachtdienst ben je het aanspreekpunt van de patiënten in de nacht. Je ondersteunt 's nachts waar nodig, controleert de medicatie voor de dag daarna en zorgt dat de afdeling klaar is voor de vroege diensten.


Ben jij een echte nachtbraker en spreekt je bovenstaande wel aan? Kom dan eens langs op ons kantoor voor een kopje koffie, natuurlijk wel graag overdag ;). Dan bespreken we samen de mogelijkheden.


Wij hanteren de salarisschalen volgens de betreffende zorg CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Natuurlijk heb je ook recht op ORT. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten(woon-/werkverkeer) op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot verpleegkundige
  • BIG registratie
  • Je vindt nachtdiensten leuk en draait deze met plezier

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit, omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job