Medewerker Account Support

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mijke Nauta
JAN 08
Noord-Holland Vast HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176391
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Heel veel! Er worden overeenkomsten afgesloten en aanbestedingen gewonnen met/bij verschillende landelijke en regionale opdrachtgevers. Hier vloeien ontzettend veel werkzaamheden uit. Denk aan alle afspraken, acties, na te leven KPI’s, beheren van de mailbox, telefoontjes. Bedenk het, en het is er. Je hebt geregeld contact met opdrachtgevers. Voor onze collega’s van de vestigingen ben je het eerste aanspreekpunt. Via jou stellen zij geschikte professionals voor die jij bespreekt met de opdrachtgevers. Door middel van rapportages vertel jij ons precies wat er goed gaat en wat er beter kan. Je merkt het al, een veelzijdige job waarin je jezelf onmisbaar kunt maken. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Alertheid. Oog voor detail. Optimisme. Een scherp en vrolijk karakter.

 

Daarnaast beschik je over:

·      Hbo werk- en denkniveau;

·      Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling;

·      Tijd in je agenda om 32 tot 40 uur per week te werken;

·      Snelheid. Je bent gewend aan deadlines en drukte;

·      Brede schouders.


Wij bieden

Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Whoohoo. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.


Standplaats: Purmerend. In het eerste kwartaal van 2019 verhuizen we naar ons prachtige nieuwe pand in Amsterdam Sloterdijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job