Financieel adviseur

Karen Booij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Karen Booij
JAN 08
Friesland Vast HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176375
Solliciteren

Over de functie

Voor een organisatie in de regio Friesland zijn wij op zoek naar een financieel adviseur.

Als financieel adviseur sta je in contact met budgethouders en afdelingshoofden. Daarnaast ben je de sparringspartner voor collega's en de afdelingsmanager, desgevraagd ook voor de. Jouw hoofdtaak is het monitoren van het financiële proces van het programma.

Tijdens het monitoren van dit proces kijk jij naar de planning en control cyclus ,de risico's en de financiële gevolgen. Jij bewaakt de kwaliteit van het programma en verliest bij de advisering de bestuurlijke verhouding, politieke context en de gevolgen op de bedrijfsvoering niet uit het oog. Waar nodig kom jij met verbetervoorstellen en draagt bij aan de totstandkoming van de begroting. In jouw functie als financieel adviseur is het belangrijk om de verandering van wet- en regelgeving bij te houden. Aan de hand van deze ontwikkelingen doe jij voorstellen voor aanpassingen omtrent het beleid en de uitvoeringsregels.

Functie eisen

  • Een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO/WO niveau
  • Ervaring binnen een non-profit instelling is een pré
  • Kan veranderingen doorvoeren en draagvlak creëren
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job