Senior Beleidsregisseur Jeugd

Ingrid Vijfhuizen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ingrid Vijfhuizen
JAN 08
Overijssel Tijdelijk WO
07.02.2019 Job-Nr: 9176338
Solliciteren

Over de functie

In deze rol heb je een breed takenpakket als beleidsregisseur met een grote focus op de Jeugdzorg. Je bent onderdeel van de afdeling Samen Leven waarin meerdere beleidsadviseurs actief zijn binnen vijf themagroepen.

 

Als Senior beleidsadviseur heb je als grote verantwoordelijkheid het beheer, en het accounthouderschap richting de Jeugdzorg aanbieders. De contracten zijn reeds gesloten maar de uitvoering en de samenwerking is nieuw en aan jou om de uitvoering te waarborgen. Hiertoe onderhoudt je contacten met interne en externe organisaties, je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen de zorg maar natuurlijk ook van de conjuncturen binnen de gemeente. Je bent onderdeel van een regionaal inkoop bureau en vertegenwoordigd dan ook zelfstandig de gemeente richting de zorgpartners. Je bewaakt de afspraken, de uitvoering en evalueert de effecten van de ingezette middelen zowel intern als extern.

Daarnaast ontwikkel je in deze functie beleid en bent in staat dit te vertalen richting de uitvoering. Je kunt wethouders en college adviseren op jouw vakgebied. Je staat sterk in je schoenen en kunt discussies voeren met stakeholders om een gezamenlijke koers te varen.

 

Als senior beleidsregisseur is het dus belangrijk dat je verbaal sterk bent. Je kunt je uiten en hebt gevoel voor politieke sensitiviteit en kunt beide goed combineren. 

Functie eisen

Maandag zoekt kandidaten met:

·        Academisch werk- en denkniveau;

·        Aantoonbare werkervaring binnen account- of contractmanagement;

·        Werkervaring als beleidsadviseur of gelijkwaardig binnen het sociaal domein en een gemeente;

·        Kennis van de Jeugdzorg en wetgeving hierbinnen;

·        Beschikbaar per 14 januari 2019;

·        Beschikbaar voor 36 uur.

Over het bedrijf

Over Maandag

Wij vragen jouw expertise maar vinden het bij Maandag ook heel belangrijk daar iets tegenover te zetten!

Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

Deze opdracht is in eerste instantie voor een periode tot april met een optie tot verlenging.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan kom ik heel graag in contact met je! Ook voor aanvullende vragen ben ik graag bereikbaar op 06 – 306 895 78 of stuur een e-mail naar ingrid.vijfhuizen@maandag.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job