Adviseur Planning en Control

Nina Roos
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nina Roos
JAN 08
Noord-Holland Tijdelijk HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176317
Solliciteren

Over de functie

Vind je het leuk om systematisch problemen te ontleden, ben je dé sparringpartner voor het management en houdt jij je graag bezig met de planning & control cyclus binnen een organisatie? Dan is de functie adviseur Planning & Control iets voor jou!

Voor een overheidsinstelling in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een adviseur Planning & Control. Als adviseur van de planning & control cyclus houd jij je bezig met de inhoudelijke coördinatie van alle P&C producten. Je stelt (strategische) kaders op voor de kwaliteit, planning en tijdigheid van deze producten en je toetst de opvolging daarvan. Je adviseert over beleidsontwikkelingen met financiële gevolgen en je bent aanspreekpunt voor fiscale aangelegenheden. Je maakt financiële analyses en kan deze helder toelichten.

Binnen deze overheidsinstelling heerst een open cultuur, waar veel gebeurt. Het is dus belangrijk dat je energiek/ondernemend bent, beschikt over voldoende overtuigingskracht en jezelf bewust bent van jouw omgeving.

Functie eisen

  • Minimaal HBO+ denk- en werkniveau
  • Relevante werkervaring binnen gemeentelijke organisatie
  • Relevante ervaring met de BBV wet is een pré
  • Je kunt zelfstandig werken en denkt probleemoplossend
  • Ervaring met financiële boekhoud- en informatie systemen is een préOver het bedrijf

Wij bieden je een marktconform salaris, je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job