Individueel begeleider ADL

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
JAN 08
Noord-Brabant Vast MBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176275
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in regie Eindhoven zoek ik gemotiveerde begeleiders die individuele begeleiding willen geven aan mensen met een lichamelijke beperking. Als ADL-begeleider werk je voor en met mensen. Je verleent assistentie wanneer hierom gevraagd wordt, en anders niet. Duidelijk communiceren is ook waar het om draait! Cliënten hebben vaak hun lichamelijke beperking opgelopen in een later levensstage en zijn naast hulp-vragend ook zoekend naar de juiste manier van verwerking en rouw. De juiste kennis van persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en hanteren van de juiste middelen wordt tijdens je werkplek opgedaan en leer je gaandeweg.

Functie eisen

  • jij hebt affiniteit met de doelgroep en wilt jouw werkervaring uitbreiden
  • jij bent bereid om scholing te volgen om jouw vaardigheden te ontwikkelen
  • jij hebt een dienstverlenende houding en bent communicatief sterk
  • jij bent flexibel inzetbaar en kan gemiddeld 20 tot 30 uur werken

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job