Programmamanager Mobiliteit

Bas Strik
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bas Strik
JAN 08
Utrecht Tijdelijk HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176270
Solliciteren

Over de functie

Deze stad heeft als snelst groeiende stad van Nederland een grote uitdaging op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid. De bevolkingsgroei in de regio, de economische groei en de toenemende mobiliteit per inwoner zorgen ervoor dat de bereikbaarheid van de stad onder druk staat. De 'Ruimtelijke Strategie' omarmt de groei van de stad en kiest voor binnenstedelijke verdichting en gezond stedelijk leven. Deze strategie vertaalt zich in het mobiliteitsbeleid, waarbij we met nieuwe en bewezen oplossingen deze mobiliteitsuitdaging aangaan. Binnen het beleid wordt voorrang gegeven aan openbaar vervoer, fiets en voetganger.


De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:

Je zorgt voor ontwikkeling, innovatie en bijstelling van het mobiliteitsbeleid als uitvoering van het collegeprogramma en in aansluiting bij de 'Ruimtelijke Strategie'.

Je adviseert het gemeentebestuur en de directie van Ruimte op strategisch niveau.

Je organiseert sturing op het uitvoeren van projecten en het realiseren van doelen die gericht zijn op de verbetering van infrastructuur, mobiliteitsgedrag en systeemsprong mobiliteit. 

Je bent functioneel leidinggevende van de verschillende deelprogrammamanagers mobiliteit.

Je bent verantwoordelijk voor rapportage, begroting en risicomanagement van het programma (binnen de gemeentelijke begrotingscyclus).  

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO of academische opleiding.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in mobiliteitsvraagstukken op strategisch niveau.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het aansturen en coachen van medewerkers op HBO en WO niveau.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het adviseren van directie en politiek bestuur binnen een gemeente, provincie of rijksoverheid.
  • Meer dan 10 jaar ervaring en ruime kennis van/met programmamanagement, monitoring en financieel management.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkplezier op nummer 1. Daarbij staat binnen Maandag® ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Tot Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job