Beleidsmedewerker Duurzaamheid

Mark Gerritse
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mark Gerritse
JAN 08
Utrecht Vast HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176251
Solliciteren

Over de functie

Onze Regio is een dynamische regio waarin partners elkaar weten te vinden en samenwerken. Je maakt deel uit van afdeling Fysiek Domein, Openbare Ruimte. De afdeling bestaat uit beleidsmedewerkers en vakspecialisten op het gebied van milieu, duurzaamheid, verkeer, accommodaties, landschap, recreatie en toerisme, ruimtelijke inrichting en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Binnen de afdeling wordt vorm en inhoud gegeven aan bestuurlijke advisering, het voorbereiden en uitvoeren van projecten, planmatig onderhoud en het beheren en onderhouden van de openbare ruimte en accommodaties.

In deze functie vervul je een veelzijdige rol op het gebied van duurzaamheid. Je bent als Beleidsmedewerker Duurzaamheid medeverantwoordelijk voor de duurzaamheidsagenda van de gemeente en voert deze uit. Dit varieert van het verduurzamen van het gemeentelijke vastgoed tot het gasloos maken van wijken. Daarnaast ben je trekker van een aantal projecten zoals het maken van een warmtevisie en het realiseren van een netwerk laadpalen voor elektrische auto’s. Je levert input voor het opstellen van de regionale Energie Strategie ten behoeve van het samenwerkingsverband in de regio. Je adviseert het bestuur en schrijft college- en raadsvoorstellen.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting duurzaamheid en hebt aantoonbare ervaring/affiniteit in/met het vakgebied.
  • Je bent een verbinder tussen samenleving, bestuur en organisatie en je bent gericht op het van buiten naar binnen brengen van wat in de samenleving leeft.
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift. Je bent onderzoekend, creatief en praktisch ingesteld.
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende onderwerpen en tussen strategie en uitvoering.

Over het bedrijf

Wij vragen jouw expertise, maar vinden het bij Maandag® ook belangrijk om daar iets tegenover te zetten! Denk hierbij aan een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en een opdracht waar je de vrijheid krijgt om je kennis en ervaring zelfstandig in te zetten.

Wil je graag meer informatie? Bel me gerust op 06-12994940 of stuur een e-mail naar mark.gerritse@maandag.nl. Spreekt bovenstaande aan? Dan zie ik je sollicitatie en motivatie graag tegemoet!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job