AVO leerkracht Speciaal Onderwijs, Cluster 4

Jori Vanderlijde
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jori Vanderlijde
JAN 08
Noord-Holland Vast HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176233
Solliciteren

Over de functie

Ben jij nieuwsgierig naar het Speciaal Onderwijs? Heb je affiniteit met zorgleerlingen? Lees dan verder...

Als je goed bent in het opbouwen van een band met leerlingen en de uitdaging ziet in vooruitgang in kleine stapjes dan zit je in het VSO op je plek. Wij zijn op zoek naar docenten die affiniteit hebben met deze complexe doelgroep en pedagogisch vaardig zijn. Om de leerlingen in het VSO te begeleiden dien je stevig in je schoenen te staan en een positieve instelling te hebben.

De leerlingen krijgen les op MAVO / HAVO niveau. Een AVO docent geeft Algemeen Vormend Onderwijs, in het Praktijk Onderwijs of het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Hierbij horen onder andere: Nederlands, rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis, levensbeschouwing en culturele vorming.

Het is belangrijk bij deze functie dat je klassenmanagement op orde is. Je bent positief en je kunt feedback geven en ontvangen. Je hebt kennis van leer- en gedragsproblematiek of bent bereid je hierin te verdiepen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Beschikbaar voor 0,4 - 1 fte
  • Beschikbaar per direct
  • PABO diploma, tweedegraads bevoegdheid of studerende hiervoor
  • Ervaring binnen het praktijkonderwijs of speciaal onderwijs is een pré
  • Een Master (S)EN is een pré

Competenties: pedagogisch sterk, duidelijk, flexibel, communicatief sterk

Wat biedt Maandag® jou?

  • Met een (tijdelijk of vast) dienstverband bij Maandag® kun je bij verschillende opdrachten ingezet worden. Een opdracht voor de lange termijn is ook bespreekbaar;
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Via de Maandag® Academy krijg je persoonlijke begeleiding en trainingen aangeboden. Hierbinnen heb je de mogelijkheid diverse cursussen en trainingen te volgen om je vaardigheden te ontwikkelen;
  • Wij vergoeden jouw reiskosten met €0,19 per kilometer;
  • Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Herken je je in bovenstaande functie?

Ligt jouw passie in het Speciaal Onderwijs? Wil je meer informatie over bovenstaande vacature of over andere mogelijkheden van Maandag®?

Ik kom graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Zie ik je snel?

jori.vanderlijde@maandag.nl

06 82 68 73 07

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job