Financieel adviseur

Jesper Unger
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jesper Unger
JAN 08
Flevoland Vast HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176201
Solliciteren

Over de functie

Deze functie zal iets anders zijn dan de standaard financieel adviseurs functie. Wij zoeken een Maandag Financieel Adviseur, jij treed bij ons in dienst en gaat met ons samenwerken voor het beste resultaat! Jij wordt gedetacheerd maar zal je, waar dat kan, ook met interne zaken gaan bemoeien. Maar eerst inhoudelijk:


Als senior financieel adviseur kunnen je taken bestaan uit het overzien van de belangrijkste beleidsontwikkelingen binnen de organisatie in combinatie met de bijbehorende bestuurlijke opgaven. Je adviseert gevraagd en ongevraagd op het juiste niveau over onderwerpen die de financiële positie van o.a. een gemeente beïnvloeden. Dilemma’s weet je daarin goed te benoemen. Trends en ontwikkelingen weet je vroegtijdig te herkennen en je organiseert de dialoog daarover en de bijbehorende acties. Ook regisseer je de totstandkoming van de complexere producten uit de planning & control cyclus van o.a. een gemeente van A tot Z, zoals de Jaarstukken en de Begroting. Regelmatig verzorg je trainingen om de kennis over financiële ontwikkelingen binnen en buiten het concern te vergroten. Jargon weet je daarbij te vertalen in begrijpelijke taal. Je maakt daarbij gebruik van aantrekkelijk vormgegeven presentaties en andere moderne media.


Als persoon sta je zelf stevig in je schoenen en kun je op je eigen handelen reflecteren. Je bent een echte verbinder; het werk organiseer je dan ook niet vanachter je bureau, maar in een constructieve, professionele en prettige samenwerking met je directe collega’s binnen het team en alle in- en externe stakeholders. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend! Je bent zowel vasthoudend, als vernieuwend en dienstverlenend. In een stresssituatie blijf jij juist kalm en denk je goed na. Je gaat voor kwaliteit, neemt het initiatief, enthousiasmeert en creëert draagvlak voor continue verbeteringen.


Je beschikt aantoonbaar over academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van Accountancy, Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. Je hebt recente en relevante werkervaring van ongeveer 10 jaar binnen de gemeentelijke overheid en beschikt over actuele kennis van gemeentefinanciën, financiële wet- en regelgeving en specifiek de toepassing van het Besluit Begroten en Verantwoorden (BBV) in de praktijk.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Een ervaren financieel adviseur die zijn sporen binnen de overheid heeft verdiend. Iemand die ongeveer 10 jaar ervaring heeft binnen de overheid als financieel adviseur of soort gelijke functie. Daarnaast moet je samen met ons willen sparren hoe wij Maandag Financieel naar de top gaan brengen! Hierbij hoort ook het mentorschap; de financiële junioren moet je willen begeleiden en ondersteunen daar waar nodig. 


Daarnaast iemand die:

 •  Assertief is en betrokken wil zijn bij de bouw van het financiële domein van Maandag Zwolle
 •  Een gemotiveerde, zelfstandige en ambitieuze instelling heeft
 •  Die met plezier naar zijn werk wil gaan
 •  Analytisch en creatief denkvermogen en oplossingsgericht is
 •  Een goed visitekaartje is voor Maandag
 •  Passie heeft voor zijn/haar werk/mentorschap
 • Nieuwsgierig is naar de nieuwe ontwikkelingen en oplossingen 


Over het bedrijf

Wat bieden wij?

 • Een vaste aanstelling
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Ruimte om cursussen/opleidingen te volgen betaald vanuit Maandag
 • Afwisselende opdrachten bij diverse opdrachtgevers
 • Zelfstandig werken met ruimte voor eigen initiatief
 • Ondersteuning voor professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenopbouw en auto van de zaak)
 • Jouw wensen en persoonlijke eisen zijn altijd bespreekbaar!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job