Kantoorfunctie HBO Verpleegkundige

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
JAN 08
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176199
Solliciteren

Over de functie

Momenteel zijn wij opzoek naar een HBO verpleegkundige die graag een kantoorfunctie beoefend. Een functie zonder fysiek lichamelijk werk dus! Zorg is niet gebonden aan tijd, met deze instelling sta jij als verpleegkundige klaar voor jouw cliënten. Omdat het gaat om een functie waar word gewerkt met bereikbaarheidsdiensten zijn onregelmatige werktijden gebruikelijk.


Als verpleegkundige op kantoor kom je te werken in een alarmcentrale. Vanuit hier werk je met beeldzorg, leefstijlmonitoring en dubbele medicatiecontrole. Natuurlijk staat bij jou het contact met cliënten ten alle tijden voorop. Jij bent het eerste aanspreekpunt en helpt jouw cliënten telefonisch op weg. Kortom: veelzijdig en afwisselend werk dus.


Maar wat zijn nu concreet jouw werkzaamheden?

- Je zorgt voor het beoordelen, afhandelen en doorverwijzen van telefonisch verpleegkundige hulpvragen;

- Ook beantwoord jij alarmeringen (triages) en wijs jij cliënten de goede weg op;

- Je lost ongeplande zorgvragen creatief op;

- Je coördineert de inzet van kraamzorg buiten kantooruren;

- Je verricht administratieve handelingen;


| Regio Eindhoven | 20 uur per week | Onregelmatige werktijden | Tijdelijke functie van 3 maanden met kans op verlening en overname | Per 1 januari | HBO Verpleegkundige 

Functie eisen

  • Diploma HBO Verpleegkundige;
  • Ervaring aan-het-bed is een pré;
  • Bereid om onregelmatig te werken.

Over het bedrijf

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job