Leerkracht in het Speciaal Onderwijs

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels
JAN 08
Limburg Vast HBO
07.02.2019 Job-Nr: 9176182
Solliciteren

Over de functie

Als leerkracht in het Speciaal Onderwijs heb je je hart en geheugen vol met herinneringen met kinderen uit het onderwijs die jouw leven hebben veranderd... Misschien kun jij je talent en passie voor het onderwijs binnen deze vacature wel samenbrengen!

Iedere dag start je met een lach, soms met een zucht maar altijd vol goede moed! Deze speciaal onderwijs school in Zuid-Limburg vraagt om een ervaren daadkrachtige leerkracht die kinderen tussen de 4 en 12 jaar helpt met leren en die bijdraagt aan hun ontwikkeling. Je opgedane ervaring in je onderwijs carrière heeft ervoor gezorgd dat jouw rugzak vol zit met kennis van (soms) complexe leer- en gedragsproblemen. Dat is allemaal begonnen met het behalen van een PABO-diploma óf een eerste- of tweedegraads bevoegdheid en misschien zelfs aangevuld met een Master (S)EN. Of je nu aan het begin van je carrière(switch) staat óf je bent al een langere tijd werkzaam in het onderwijs, we weten beide dat de leerlingen in het speciaal onderwijs jou als leerkracht hard nodig hebben. Een fijne collega die pit kan tonen maar wanneer nodig ook de rust voor zichzelf en anderen om zich heen kan bewaren, met natuurlijk een didactische achtergrond!


Herken jij je in bovenstaande vacature en ben je werkzoekend? Of heb je deze vacature bekeken ondanks dat je ergens werkzaam bent en ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je werkzaam voor een bepaald aantal uren in de week en wil je deze uren misschien aanvullen? Dan ontvang ik graag per e-mail je CV eventueel aangevuld met een leuke motivatie waarin je me kort laat mee genieten van jouw drijfveren voor het onderwijs.


Mocht je nog overige vragen hebben dan ben ik daarnaast ook bereikbaar op het telefoonnummer 06-30550676. Ik hoor graag van je!

Functie eisen

  • Je hebt een PABO diploma op zak;
  • Eventueel aangevuld met opleidingen en/of cursussen gericht op het speciaal onderwijs;
  • Start per direct óf zo snel mogelijk;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het (speciaal) onderwijs;
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs aan kinderen van 4 - 12 jaar met een ondersteuningsvraag van expertise op het gebied van gedrag en zeer moeilijk lerende problematieken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job