Docent Rekenen MBO schooljaar 2018-2019

Mariska Wierenga
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mariska Wierenga
JAN 07
Gelderland Vast HBO
06.02.2019 Job-Nr: 9176006
Solliciteren

Over de functie

Ben jij goed met getallen? Rekenen is een verplicht vak op school. Vele studenten vragen zich af waarom zou ik rekenen oefenen? Ben je die docent die de leerlingen het belang van rekenen kan laten inzien en ze hierin meekrijgt? Dan zijn we op zoek naar jou!


Voor dit schooljaar zoek ik leerkrachten voor het vak rekenen op het MBO. Ik zoek docenten die de leerlingen kunnen inspireren en motiveren voor het vak. Je vindt het een leuke uitdaging om de leerlingen te laten inzien dat rekenen ook voor hun toekomst van belang is. Als je er voor kiest om bij ons te komen werken kom je in dienst bij Maandag®. Via ons wordt je gedetacheerd op scholen, bijvoorbeeld om zwangerschapsverlof op te vangen of bij langdurige ziekte. Op deze manier wordt je ingezet op verschillende scholen en doe je dus veel verschillende ervaringen op. Ten allen tijde heb je de begeleiding van ons team achter je staan.


Voel jij je aangesproken en ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Ik nodig je graag uit voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie. We bespreken dan wat jou wensen zijn en wat wij daarin kunnen betekenen. Solliciteer via onderstaande button!

Functie eisen


·      (bijna) Lesbevoegd

·      Ervaring met lesgeven op het MBO en HBO is een pré

·      Een enthousiaste instelling

·      Uitstekende communicatieve vaardigheden


Wat biedt Maandag® jou?

• Een marktconform salaris en vakantiedagen

• 8% Vakantietoeslag;

• Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km

• Online trainingen en cursussen zodat je je kunt blijven ontwikkelen

• Startklaar traject voor docenten die minder dan een jaar geleden zijn afgestudeerd

• Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job