Software ontwikkelaar

Dennis Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dennis Schotanus
JAN 07
Overijssel Tijdelijk HBO
06.02.2019 Job-Nr: 9176004
Solliciteren

Over de functie

Wil jij werken in een team dat samen trots is op de producten die worden opgeleverd?

Voor een mooie opdrachtgever in de regio Zwolle ben ik opzoek naar een Softwareontwikkelaar(s). Als Software Ontwikkelaar maak je deel uit van de afdeling Software Engineering. Dit team is met name verantwoordelijk voor het ontwerpen en programmeren van Industriële projecten. Naast het ontwerpen en programmeren hou jij je ook bezig met het vertalen van input vanuit klanten en opdrachtgevers. Deze klanten en opdrachtgever hebben bepaalde wensen en spreekt deze uit. Jij gaat, samen met jouw team Softwareontwikkelaars, deze wens vertalen naar praktische programmatuur. Jij mag je gaan bezighouden met het proces om deze programmatuur op een praktische manier te ontwerpen en programmeren. Jij blijft tijdens dit proces betrokken en brengt verslag uit aan de projectmanager.

Daarbij zijn wij opzoek naar gepassioneerde en enthousiaste Softwareontwikkelaars. Naast dit breng je ervaring mee wat betreft de volgende programmeertalen; C / C++ / Python / JAVA / C Sharp / .net of HTML5. Heb je niet overal ervaring mee? Geen probleem, wij kijken bij Maandag graag naar wat wél mogelijk is. Naast deze programmeertalen ben je ook geïnteresseerd in het werken met databases. Denk hierbij bijvoorbeeld aan MS SQL of SQL. Bij voorkeur heb jij een opleiding genoten in de richting van Informatica, (Industriële) Automatisering of ICT.

Ontwerpen, programmeren, databases beheren en het vertalen van de klantwensen zijn in grote lijnen de werkzaamheden waar jij je mee bezig gaat houden. Dit doe je samen met een ambitieus en jong team. Dit team wil graag stappen gaan maken. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit team? Wil jij ook stappen maken? Aanvullende opleidingen zijn bespreekbaar wanneer jij deze interesse hebt. 

Functie eisen

·       Recente werkervaring in een vergelijkbare functie

·       Kennis van programmeertalen zoals;  C++, Python, JAVA, C Sharp en/of HTML5

·       Kennis van databases zoals; SQL

·       Enthousiast

·       Leergierig

·       Gezellig


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job