Ben jij een maatschappelijk werker in hart en nieren? Lees dan snel verder!

Renee Meulens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Renee Meulens
JAN 07
Limburg Vast HBO
06.02.2019 Job-Nr: 9175976
Solliciteren

Over de functie

Als maatschappelijk werker weet jij als geen ander hoe je mensen kan verbinden en in beweging kunt krijgen. Je probeert de zelfredzaamheid van jouw cliënt zoveel mogelijk te vergroten, zodat de cliënt op eigen kracht de draad weer op kan pakken. Je gaat hierbij altijd uit van de krachten van de cliënt en hoe hij/zij deze het beste kan inzetten. Daarnaast activeer je het netwerk van de cliënt en maak je zoveel mogelijk gebruik van trainingen en/of gesprekken in groepsverband.


In de functie van maatschappelijk werker stel je samen met de cliënt doelen op, zodat het een plan van de cliënt zelf wordt. Hierbij ontwikkel je een hulpverleningsplan, zodat de hulpverlening door alle betrokkenen zo goed mogelijk kan worden uitgevoerd. Je signaleert de knelpunten, doet verbetervoorstellen en neemt deel aan multidisciplinair overleg. Jij bent in staat om de regie op een casus te voeren!


Heb jij het idee dat jij dit wel degelijk in je mars hebt, maar ben je er nog niet precies uit met welke doelgroep je aan de slag wilt ? Geen probleem, ik vertel je graag meer over onze mogelijkheden en dienstverlening!

Functie eisen

·        Een HBO diploma Social Work, Sociale Studies, SPH of een soortgelijke opleiding;

·        Beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week.

Over het bedrijf

Bij Maandag werken o.a. professionals die hebben gekozen voor het Maandag gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris en reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job