Ambulante hulpverlener

Cynthia Klaasing
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia Klaasing
JAN 07
Noord-Holland Tijdelijk HBO
06.02.2019 Job-Nr: 9175945
Solliciteren

Over de functie

Jij wilt mensen helpen om middelengebruik te stoppen of te verminderen en jij staat stevig in je schoenen tijdens een crisissituatie. Dan ben jij de hulpverlener die ik zoek!

Jij begeleidt cliënten met ernstige afhankelijkheid van alcohol en/of drugs. In jouw rol als ambulante hulpverlener zet jij je in om cliënten te helpen het middelengebruik te stoppen of te verminderen tot een niveau dat daardoor geen verdere schade in geestelijke, lichamelijke of sociaal-maatschappelijke zin opgelopen wordt. Jij zal je richten op positief bekrachtigende alternatieven om de verslaving te stoppen of sterk te verminderen. Medicatie en/of psychologische behandelingen kunnen daarbij ondersteunend zijn. Jij begeleidt de cliënt, je coördineert de zorg rondom de cliënt en je zorgt voor de daarbij behorende administratie en dossiervoering. Spreek bovenstaande jou aan? Dan zoek ik jou!

Wat biedt Maandag jou?

  • Een marktconform salaris o.b.v. de betreffende cao ( ingeschaald op basis van opleiding en ervaring).
  • Reiskostenvergoeding o.b.v. €0.19 per kilometer
  • Opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy.
  • Goede begeleiding gedurende je dienstverband.

Functie eisen

  • HBO SPH/MWD
  • Ervaring in de GGZ

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job