GZ-Psycholoog (startersfunctie) Kind&Jeugd

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
JAN 07
Noord-Brabant Vast WO
06.02.2019 Job-Nr: 9175927
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een GZ-Psycholoog die net klaar is met de opleiding en wil jij jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen?

Ben jij betrokken, stressbestendig, enthousiast en vooral gemotiveerd voor een nieuwe uitdaging?

En heb jij affiniteit met kinderen en jeugdigen? Dan kom ik graag met jou in contact.

Als GZ-Psycholoog kind en jeugd ga je aan de slag in instellingen voor kinder- en jeugdhulpverlening. Je behandelt kinderen, jeugdigen en hun systeem vanuit verschillende evidente based psychologische methodieken.  Je werkt daarbij nauw samen met een multidisciplinair team, waaronder psychotherapeuten, SPV, psychiaters en andere betrokken hulpverleners. Jouw hart gaat uit naar de patiënten en richt je op persoonsgerichte behandeling. Ook geef je advies en consulatie aan andere interne- en externe disciplines. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diagnostische taken waaronder diagnostische interviews, ontwikkelingsamnese, intelligentieonderzoeken en het verwerken van vragenlijsten en verslaglegging daarvan. Jij bent zelfstandig ingesteld, maar hebt de communicatieve vaardigheden om samen te werken in een groot team.

Functie eisen

-         Een WO opleiding psychologie en een BIG-registratie als GZ-Psycholoog

-         Kennis en ervaring met cognitief gedragstherapie, EMDR en het doen in psychodiagnostisch onderzoek gericht op kinderen en jeugdigen

-         Jij bent een doordachte professional en kan doelen in een behandelplan omzetten naar concrete acties

-         Jij hebt ervaring met het intaketraject, diagnostiek, indicatiestelling, behandeladvies en begeleiding aan directbetrokkenen disciplines.

-         Jij bent in bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en heden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Heb jij interesse om in een vast dienstverband te werken, dan kunnen wij samen met jou kijken wat hierin mogelijk is. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Heb jij interesse, neem dan contact op met mij via 0612182119 of via rebecca.evans@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job