Verzorgende IG Intramuraal

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lars Tigchelaar
JAN 07
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
06.02.2019 Job-Nr: 9175923
Solliciteren

Over de functie

Iets over hebben voor iemand anders. Bij iemand een lach op zijn gezicht toveren. Dat is toch eigenlijk waar je dit werk voor doet?! 


Jij zorgt ervoor dat de cliënten binnen een verzorgingstehuis de dag kunnen beginnen/eindigen of goed doorbrengen (afhankelijk van wanneer je begint natuurlijk). Jij bent verantwoordelijk voor de verzorging, deelt waar nodig de medicatie uit en maakt een praatje met de bewoners, zodat zij de dag optimaal kunnen doorbrengen.


In de regio Rotterdam ben ik op zoek naar meerdere collega’s die het leuk vinden om in een korte periode veel verschillende organisaties van binnen willen zien, maar ook gehecht zijn aan financiële zekerheid. Bij Maandag® vind je dit! Wij bieden je uitdagende opdrachten, maar wel met de zekerheid van een contract.


Vind je het leuk om verschillende organisaties van binnen te zien en op die manier veel te leren? Ben je flexibel, kun je jezelf in korte tijd bewijzen binnen een organisatie? Dan ben ik op zoek naar jou! 

Functie eisen

Dit heb je nodig:

·        Een diploma verzorgende IG niveau 3

·        Zin om aan de slag te gaan binnen verzorgingshuis

·        De motivatie om het leven van een ander beter te maken

·        Beschikbaarheid van minimaal 24 uur 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job