Recruiter Onderwijs Utrecht

Marloes Immel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marloes Immel
JAN 07
Utrecht Vast HBO
06.02.2019 Job-Nr: 9175815
Solliciteren

Over de functie

Geen enkele Maandag® mag meer hetzelfde zijn voor de docenten in Nederland en daar ga jij voor zorgen!

Als Recruiter Onderwijs ben jij verantwoordelijk voor het vinden van de juiste match tussen de school en de docent. Hierbij werk je nauw samen met de Accountmanager, die de contactpersoon is van de scholen.

Diverse scholen in het land zijn namelijk op zoek naar die ene docent Nederlands of groepsleerkracht en kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken. Druk ga jij aan de slag met het hunten en werven van docenten op alle mogelijke zoekkanalen.

Jij hebt als Recruiter een landelijke functie, dit betekent dat jij goed contact houdt met alle Accountmanagers in het land om de docenten zo snel mogelijk te helpen aan een nieuwe uitdaging.

Yes! Je hebt een goede docent gevonden! En nu? Met iedere docent voer je een kennismakingsgesprek waarbij je met een kritische blik kijkt naar de kwaliteiten en voorkeuren van de docent. Jij hebt de autonomie om nieuwe docenten te werven voor ons docententeam en hen aan je te binden.

Naast het werven van nieuwe docenten ben je ook het aanspreekpunt voor docenten die reeds op een school voor ons werken. Je beantwoordt vragen over onder andere de urenregistratie, het opnemen van verlof of je belt ze om even bij te kletsen. Met het wekelijke vestigingsoverleg ben jij op de hoogte van alle nieuwe vacatures en heb je weer nieuwe energie en inspiratie gekregen voor het schrijven van vacatureteksten. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk zo afwisselend.

Als Recruiter kom je te werken in het team van Maandag® Onderwijs Utrecht, midden in het centrum van Utrecht. Het team kenmerkt zich door een nauwe samenwerking, ambitie en transparantie. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid en zorgt de vrijdagmiddag borrel voor een goede afsluiting van de week.

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande button of bel voor meer informatie naar 06 22775188.

Functie eisen

• Je hebt minimaal HBO-denkniveau;

• Je wilt graag werken in een dynamische omgeving waar je veel verantwoordelijkheid én autonomie krijgt;

• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;

• Je wilt graag winnen en denkt buiten de kaders om een oplossing te vinden;

• Je hebt kennis van en/of affiniteit met het vakgebied Onderwijs en je wilt graag een bijdrage leveren binnen deze branche!


Is deze functie op je lijf geschreven? Dan bieden wij jou:

• Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet;

• Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy;

• Een zelfstandige en afwisselende baan met mogelijkheden om te groeien binnen Maandag®;

• Een prima arbeidsvoorwaardenpakket; een marktconform salaris, iPhone, laptop, de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en een collectieve pensioenregeling.


Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande knop.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job