Docent Engels

Fabian Dossett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Fabian Dossett
JAN 07
Overijssel Vast HBO
06.02.2019 Job-Nr: 9175742
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die vindingrijke docent, die Engels in de juiste context kan plaatsen? Binnen het MBO draag jij bij aan de ontwikkeling van vakmensen. Dit doe je door jouw Engels toe te spitsen op de vakgroep.

 

Leerlingen binnen bouw en techniek laat je een gesprek voeren met een buitenlandse aannemer, leerlingen toerisme maken een Engelse flyer voor die ene fantastische reis. Je staat voor de klas en krijgt echt de mogelijkheid om leerlingen klaar te stomen voor de praktijk. Daarom is natuurlijk jouw lesontwikkeling en voorbereiding ook erg belangrijk, je krijgt veel vrijheid om jouw eigen ideeën en werkvormen in te voeren.

 

Bij Maandag® gaan we graag met je in gesprek om te bekijken wat jij wilt en waar jouw ambities liggen. Op deze manier kunnen we actief met je meedenken om de juiste match te vinden. Ben jij hierin nog zoekende of hou je van variatie, dan geven we je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende klaslokalen. Jij wordt ingezet op gevarieerde projecten, terwijl je bij Maandag® op contract bent. De ene keer heb je een zwangerschapsvervanging voor 3 maanden, waarbij jij leerlingen verpleegkunde laat communiceren met een buitenlandse patiënt. Het project daarna is op een groene school, je leert leerlingen van de opleiding ‘Wildlife’ om een sollicitatiebrief te schrijven voor een stage in Australië. Natuurlijk begeleidt Maandag® je ook tijdens je werk en kijken we op welke projecten jij het beste tot je recht komt.

Functie eisen

Wij vragen:

  • In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid in Engels (of je bent in opleiding)
  • 4 tot 32 uur per week beschikbaar 


Wij bieden:

  • Dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Door middel van trainingen en actualiteitendagen houd jij je kennis up to date


Over het bedrijf

Wat houdt het werken bij Maandag® dan precies in? Wij detacheren vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling. Tijdens een kennismakingsgesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job