Privacy Officer

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
JAN 04
Limburg Tijdelijk HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9175159
Solliciteren

Over de functie

Maandag Maastricht is wettelijk verplicht het lekken van deze vacature voor Privacy Adviseur te melden.

Er is ons ten oren gekomen dat er bij een gemeente in Limburg vraag is naar een Privacy Adviseur.

Wat ga je doen? Jij houdt zelfstandig toezicht op de toepassing en naleving van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Daarnaast draag je vanuit jouw (juridische) expertise bij aan de ontwikkelingen en implementatie van processen en beleid om de privacy compliance te borgen. Deze wetgeving vraagt ook om een juridische blik. Zo ondersteun je bij procedures die verband houden met de afhandeling van verzoeken om inzage, wijziging of verwijdering dan wel in verzet- en bezwaarprocedures.

Daarnaast vindt jij het leuk om collega’s te helpen en te adviseren bij vragen omtrent de privacywetgeving.

Functie eisen

Jij bent:

·      In het bezit van (minimaal) een juridisch HBO diploma;

·      In staat om zelfstandig privacyconvenanten, bewerkersovereenkomsten, protocollen en regelingen op te stellen;

·      In bezit van relevante werkervaring met de nieuwe AVG;

·      Bent praktijkdeskundige (kennis van organisaties, processen, ICT en informatiebeveiliging);

·      Voor de komende vier maanden beschikbaar voor 24 tot 32 uur.

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job