Leerplichtambtenaar

Sven Timmerman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sven Timmerman
JAN 04
Flevoland Tijdelijk HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9175126
Solliciteren

Over de functie

Een pittig gesprek met een leerling omdat hij verzuimt. Of contact met de school waar iets spaak dreigt te lopen. Het hoort allemaal bij jouw takenpakket als leerplicht ambtenaar/ trajectbegeleider RMC. 


Als Leerplichtambtenaar/RMC Trajectbegeleider leef je de Leerplichtwet na met daarbij de regelgeving op het gebied van de RMC en vsv bestrijding. Dit betekent dat je in staat bent om het gedrag van jongeren onder de loep te nemen en hier een oplossing op maat voor ontwikkelt.


Je werkt samen met partners, communiceert zowel met ouders, scholen als jongeren en registreert alle zaken in het elektronisch dossier.


Jouw dag is veelzijdig. Enerzijds ben je onderweg naar scholen waar je gesprekken met jongeren voert. Anderzijds registreer je jouw bevindingen, schakel je met de juiste personen en neem je - waar nodig - beslissingen in het belang van de jongere.

Functie eisen

·      Een afgeronde HBO opleiding is een vereiste

·      Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in deze functie

·      Dankzij jouw ervaring ben je in staat om te communiceren met zowel de jongeren, scholen als ouders. Je bent communicatief sterk en weet dit ook nauwkeurig te registreren in het systeem

Over het bedrijf

Werken bij Maandag® geeft jou als professional de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij verschillende opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers werken in een dynamische omgeving waar jij veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job