WMO Consulent

Sven Timmerman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sven Timmerman
JAN 04
Flevoland Tijdelijk HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9175122
Solliciteren

Over de functie

In de rol van WMO consulent ben je verantwoordelijk voor het voeren van keukentafelgesprekken, waarin je de hulpvraag helder probeert te krijgen. Dit doe je door middel van een korte voorstudie en door tijdens het gesprek te achterhalen welke vraagstukken er zijn. De cliënt probeer je in beweging te krijgen, door te sturen op eigen verantwoordelijkheden en netwerk. Het uitgangspunt is namelijk dat de gemeente een opvang net biedt, wanneer dit écht nodig is. Jij - als WMO consulent - weet dit te achterhalen door jouw ruime ervaring. Je weet qua gesprekstechnieken de juiste middelen in te zetten en kent bovendien de wet- en regelgeving rondom de WMO. Dit geldt voor zowel de HH/PGB/ZiN.


Jouw dag is vol variatie. Het ene moment ben je onderweg naar een cliënt, en op een ander moment ben je bezig met het schrijven van het ondersteuningsplan. Daartussen overleg je met collega's, stel je de beschikking op en blijf je in contact om alles in goede banen te leiden.

Functie eisen

·      Afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld binnen de zorg, ergotherapie, etc.)

·      In het bezit van een rijbewijs B

·      Minimaal 1 jaar ervaring als WMO consulent en kennis van de bijbehorende wet- en regelgeving

·      Communicatief vaardig, doortastend, sterk in geschrift

Over het bedrijf

Professionals ervaren het werken bij Maandag® als divers en uitdagend. Professionals krijgen de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens en te werken met diverse casuïstiek.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job