Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sven Timmerman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sven Timmerman
JAN 04
Overijssel Tijdelijk HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9175118
Solliciteren

Over de functie

Vandaag kruip jij in jouw pen om de laatste hand te leggen aan de beleidsnota. Het draagvlak heb je inmiddels gecreëerd, alle partijen stemmen toe. Dankzij een brede inventarisatie op de uitvoering, weet jij wat er nodig is om het beleidsplan te implementeren. Uiteraard draag jij hier jouw steentje ook in bij.


Als beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein is geen dag het zelfde. De ene dag ben jij onderweg naar een overleg met externe partijen welke te maken hebben met de verdeling van het subsidiegeld. Op een ander moment ben jij druk aan het sparren met jouw collega’s op de uitvoering om een geschikt (beleids)plan te schrijven welke vervolgens geïmplementeerd wordt.


Je wordt breed ingezet op de terreinen van de WMO, Jeugd en Participatiewet. Dankzij jouw kennis van alle gebieden, weet jij feilloos in te spelen op alle actualiteiten binnen het Sociaal Domein.


Wat biedt Maandag®?


Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. De Maandag® Academy biedt je workshops en trainingen aan. Je kunt hierbij denken aan beroepsgerichte trainingen. Maar ook trainingen die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden behoren tot de mogelijkheden.

Functie eisen

  •  Afgeronde relevante HBO/WO opleiding
  • Minimaal 2 jaar ervaring als beleidsmedewerker binnen gemeenteland staat op jouw cv
  • Kennis van het Sociaal Domein is up-to-date (incl. betrokkenheid transities)
  • Schrijven van beleidsnota’s gaat jou goed af, dankzij jouw uitstekende schrijfvaardigheden

Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® krijg jij de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Als beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein werk je bij vooruitstrevende en dynamische gemeentes die jou als professional veel mogelijkheden geven.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job