Docent Zorg en Welzijn

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
JAN 04
Drenthe Tijdelijk HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9175010
Solliciteren

Over de functie

Sorteren, wassen, strijken, vouwen en opbergen van de was. Verbanden aanleggen. Een kerstdiner of spelletjesmiddag organiseren. Als docent Zorg en Welzijn gaat jouw hart sneller kloppen van deze werkzaamheden. Althans, van het lesgeven in deze werkzaamheden. 


Als docent Zorg en Welzijn weet jij met passie jouw kennis over te brengen op de leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Jij weet als geen ander deze doelgroep iedere les te boeien door op een afwisselende en interactieve manier les te geven. Facilitaire dienst, welzijnswerk, zorg en hulpverlening, ICT & receptie en gezondheidsproblemen zijn een greep van de modules die in dit profiel aan bod komen. Jij zorgt ervoor dat iedere leerling jouw vak begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Daarnaast stimuleer je met het werken in groepen de sociale- en communicatieve vaardigheden van de leerlingen.


Toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij deze functie wel zitten? Laat het mij dan weten via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Functie eisen

-           Lesbevoegdheid Gezondheidszorg en Welzijn of in opleiding

-           Aantoonbare werkervaring binnen het onderwijs

-           Beschikbaar vanaf 0,2 fte


Wat biedt Maandag® jou?


-           Marktconform salaris volgens Onderwijs CAO

-           Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job