Apothekersassistent

Leon Reynolds
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leon Reynolds
JAN 04
Drenthe Vast MBO
03.02.2019 Job-Nr: 9174987
Solliciteren

Over de functie

Ben jij die goedlachse apothekersassistent met een afgeronde mbo-opleiding tot apothekersassistent? Lees dan snel verder; voor een apotheek in het noorden van Nederland zijn we op zoek naar een ambitieuze apothekersassistent. In deze functie ben jij hét gezicht van de apotheek. Je krijgt allerlei verschillende mensen aan de balie en je zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar advies op maat krijgt. Als apothekersassistent geef je voorlichting aan patiënten met betrekking tot de genees-en zelfzorgmiddelen en zorg je voor een correcte administratieve afhandeling. Jij zorgt ervoor dat iedereen op tijd en correct zijn of haar medicatie ontvangt. Dit is een grote verantwoordelijkheid waarbij nauwkeurigheid vereist is. Je werkt secuur, snel en kunt mensen goed adviseren. Geen dag is hetzelfde als apothekersassistent, wat elke dag weer een nieuwe uitdaging maakt.


Ben je net klaar bent met je studie of heb je al wel de nodige ervaring? In beide gevallen komen we graag in contact met jou. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste professionals die het maximale uit hun carrière willen halen.

Functie eisen

  • Een MBO-diploma Apothekersassistent
  • Relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met apothekerssoftware is een pré: bijv. Mira, Pharmacom, Aprosys


Over het bedrijf

Als professional bij Maandag® kom je bij ons in dienst en draait het om werkgeluk. Wij willen dat je jezelf kunt zijn en voldoende uitdaging ervaart in je werk. Zo krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om uiteenlopende trainingen te volgen in onze Academy waarmee je je persoonlijke vaardigheden en vakkennis kunt vergroten. Doordat je bij Maandag® in dienst bent heb je de zekerheid van een inkomen en zorgen wij voor de ideale opdrachtgever.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job