Bouwinspecteur

Frank Rugebregt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frank Rugebregt
JAN 04
Noord-Holland Vast HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9174976
Solliciteren

Over de functie

Maandagochtend 10 uur en jij stapt de auto in. Je ruilt jouw kantoor in voor de bouwplaats. Op kantoor is een melding binnengekomen dat een aannemer in jouw gemeente zich niet aan de afgegeven bouwvergunning houdt! Illegale bouw… Wie sturen ze eropaf? De bouwinspecteur!


De bouwinspecteur is HET visitekaartje van de gemeente. Bewust van deze rol zorg jij ervoor dat je zowel daadkrachtig als representatief overkomt. Aangekomen op de bouwplaats zit de aannemer niet op jou te wachten… Hij weet dat hij fout zit maar dit zou hem een hoop extra centjes opleveren. Maar goed een bouwstop daar is niemand bij gebaat. Alle partijen tevreden houden maar ook jouw handhavingswerkzaamheden en bouwkundige inspecties uitvoeren, dat is de uitdaging!


Als bouwinspecteur verricht jij inspecties op de bouwplaats en verricht jij onderzoek. Jij controleert of vergunningen worden nageleefd, adviseert over handhavingszaken en zoekt de dialoog met alle betrokken partijen. Samen zoeken we een oplossing binnen de toegestane kaders.

Functie eisen

  • Bij voorkeur een HBO of WO diploma Bouwkunde;
  • Een ABW 1 diploma of de bereidheid deze te halen;
  • Jij gaat graag aan de slag voor de gemeente!

Wat bieden wij?

  • Geld;
  • Papiertjes;
  • Veel frisse buitenlucht.

Over het bedrijf

Bij Maandag® Amsterdam zijn wij met grote regelmaat op zoek naar bouwinspecteurs. Dit kunnen zowel juniors, mediors als seniors zijn. Jij gaat aan de slag bij de leukste gemeentes in de Regio! Dit doe jij terwijl jij een vast contract vanuit Maandag® hebt. Graag ga ik met jou in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job