Programmamanager Integrale Veiligheid

Koen Bezemer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Koen Bezemer
JAN 04
Limburg Tijdelijk HBO
03.02.2019 Job-Nr: 9174932
Solliciteren

Over de functie

Veiligheid vraagt om een integrale inzet van alle partners. Neem jij de uitdaging aan het veiligheidsprogramma nóg sterker te maken?

Want aan jou is straks te taak om te zorgen voor bewustwording en het maken van nieuwe verbindingen. Alleen op de winkel passen is niet genoeg voor deze tijdelijke functie. Nee, iemand die juist de uitdaging aangaat om het veiligheidsprogramma en -beleid verder te versterken, die zoeken wij!

Concreet betekent dit het opstellen, implementeren, coördineren en borgen van het veiligheidsprogramma. Oftewel het Integraal Veiligheidsplan 2019 – 2022.

Daarnaast doe jij vanuit jouw rol alles om een positieve bijdrage te leveren aan de beschreven doelstellingen uit het huidige veiligheidsprogramma.

Functie eisen

Het betreft een tijdelijke opdracht, bij een grote gemeente in Midden-Limburg. Wat verwachten wij daarom van jou:

·      Minimaal 4 jaar relevante werkervaring met het managen van processen, programma’s en het sturen op te behalen doelen in een complexe omgeving;

·      Ervaring binnen het veiligheidsdomein;

·      Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden (referentie vereist);

·      Jij bent per 2019 beschikbaar voor 36 uur.

Over het bedrijf

Wat mag jij van ons verwachten? Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job