Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Charlotte Roeterdink
JAN 03
Gelderland Tijdelijk HBO
02.02.2019 Job-Nr: 9174604
Solliciteren

Over de functie

Als beleidsadviseur met aandachtsgebied RO geef je advies over, geef je vorm aan en verricht je onderzoek ten behoeve van het beleid op het terrein van Ruimtelijke Ordening. Je signaleert, analyseert en adviseert over de consequenties van landelijke en provinciale ontwikkelingen voor het gemeentelijke beleid en draag je zorg voor regionale afstemming. Het coƶrdineren en begeleiden van de ontwikkeling van bestemmingsplannen is een onderdeel van je functie. Je begeleidt verschillende ruimtelijke procedures. Je levert een bijdrage aan voorlichtingsbijeenkomsten over ruimtelijke plannen en tevens adviseer je over bezwaar- en beroepschriften.


Jij bent verbindend, ondernemend, open en optimistisch.

Functie eisen

Jij bent verbindend, ondernemend, open en optimistisch.

HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring binnen de overheid is een pre.

Over het bedrijf

Als organisatie stimuleren wij onze inwoners, ondernemers en instellingen actief mee te denken en zelf plannen te ontwikkelen. Het team gebiedsontwikkeling valt onder het domein Fysieke leefomgeving. Het team gebiedsontwikkeling bestaat uit 12 collega's.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job