Aanvulling op je vaste uren voor schooljaar 2018-2019 in de provincie Drenthe

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alet Boerma
JAN 03
Drenthe Tijdelijk HBO
02.02.2019 Job-Nr: 9174563
Solliciteren

Over de functie

Wil jij jouw docentenbaan per direct aanvullen met extra uren op een nieuwe school?


Voor verschillende scholen in de provincie Drenthe ben ik namelijk op zoek naar bevlogen docenten die nog wat ruimte hebben om in te vullen. Wil jij naast je huidige baan nog wat extra uren lesgeven om ervaring op te doen of je week te complementeren? Onze accountmanagers zijn altijd op zoek in hun netwerk om de juiste puzzel te maken bij de scholen en jouw mogelijkheden als docent uit te breiden. Ben jij in opleiding of bevoegd voor één van de volgende vakgebieden: Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Techniek, Biologie, Engels, Duits of Economie en heb je interesse om meer aan de slag te gaan? Dan kom ik graag met jou in contact om de mogelijkheden van Maandag® te bespreken!

Functie eisen

• Je hebt ervaring met het lesgeven binnen het voortgezet onderwijs;

• Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid of je zit in de afrondende fase van je opleiding;

• Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.


Wat biedt Maandag® jou?

Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

Over het bedrijf

Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. Niet voor niets heten we Maandag®. Die dag staat symbool voor een frisse start van de week. Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een tikje brutaal. Professionals die door ons worden bemiddeld passen in deze cultuur. Maandag® stelt zich dan ook op als gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job