Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
JAN 03
Noord-Holland Vast HBO
02.02.2019 Job-Nr: 9174472
Solliciteren

Over de functie

“Wil jij samen met mij ontdekken wat ik nodig heb om een goed leven te leiden? Kan jij het team om me heen helpen om een goed beeld te krijgen van mij als persoon? Betrek jij mijn familie hierbij op een zorgvuldige manier?”

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige verleen je hulp, begeleiding of behandeling aan mensen die in psychische nood verkeren. Je betrekt hierbij ook de mensen in de omgeving van de patiënt.

Wat ga je doen?

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben jij onder andere verantwoordelijke voor de diagnostiek en behandeling van cliënten met psychiatrische problematiek. Bij de cliënten die onder behandeling zijn, is het doel vaak het bestrijden van de crisissituatie. Bij opname wordt dit zo kort mogelijk gehouden, hierdoor kan de cliënt zo snel mogelijk terug naar zijn of haar eigen omgeving. Als de cliënt voldoende is gestabiliseerd en nog zorg nodig heeft, zal je op zoek gaan naar een passend programma voor verdere behandeling. Als verpleegkundige is het van belang dat je de cliënten op de juiste manier weet te motiveren. Je assisteert bij de dagelijkse taken waarbij de cliënten hulp nodig hebben. Ieders hulpvraag is anders, waardoor je takenpakket gevarieerd zal zijn. Jouw werkzaamheden in een notendop zijn:

Verplegen van patiënten en begeleiden bij het dagelijks functioneren, herstelplannen opstellen, uitvoeren en evalueren Bewaken van en zorg dragen voor de continuïteit in het behandel- en zorgproces van de patiënt Contact onderhouden met het sociale netwerk van de patiënt Interveniëren in crisissituaties, de-escalerend werken en participeren in het multidisciplinaire overleg.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding sociaal psychiatrisch verpleegkundige
  • BIG geregistreerd
  • Relevante werkervaring
  • Je beheerst goede vaardigheden op het gebied van stimuleren, conflicthantering en onderhandelingsvermogen

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de sociaal psychiatrisch verpleegkundige die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 31 januari en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job