IC verpleegkundige

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
JAN 03
Noord-Holland Vast HBO
02.02.2019 Job-Nr: 9174454
Solliciteren

Over de functie

Zorgen moet je doen, niet maken.

ben jij in staat de ‘mens’ achter het apparatuur te zien? en weet jij als geen ander de kwaliteit van zorg en het deskundigeniveau hoog te houden? dan is Maandag op zoek naar jou!

Voor verschillende gerenommeerde ziekenhuizen in Noord-Holland zijn wij op zoek naar enthousiaste en ondernemende IC verpleegkundigen (intensieve zorg). Als IC verpleegkundige speel je een belangrijke rol in het bewaken, verzorgen en begeleiden van de patiënt. Je plant en coördineert zelfstandig de intensieve zorg voor patiënten bij hoog complexe situaties, Je beoordeeld de zorg zwaarte en staat nauw in contact met je collega’s.

Als IC verpleegkundige is het van essentieel belang dat je je altijd staande houdt in stressvolle situaties, nauwkeurig werkt en direct weet te schakelen. Als persoon ben je iemand met een positieve kritische houding, je bent flexibel en kan goed samenwerken met je collega’s. Wij willen graag dat je, je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop!

Functie eisen

  • Een Diploma HBO verpleegkundige, aangevuld met de Intensive care specialisatie.
  • Big registratie
  • VOG aanvraag
  • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken
  • stressbestendig

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de IC verpleegkundige die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 31 januari en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job