Vergunningverlener WABO

Ellemijn Jonk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ellemijn Jonk
JAN 03
Drenthe Vast MBO
02.02.2019 Job-Nr: 9174453
Solliciteren

Over de functie

Als bouwkundige met uitstekende kennis van de WABO toe aan een volgende stap?

Er ligt op dit moment een rol klaar bij een gemeente in Noord-Nederland als Bouwplantoetser voor 28-36 uur in de week. Je zal in deze rol zowel het klantcontact op je kunnen pakken, als mede de technische toets van de vergunning. Het is een langdurige opdracht per direct, maar in overleg is een latere startdatum ook mogelijk. Wij zijn daarnaast ook op zoek naar een Vergunningverlener WABO die vast bij ons in dienst wil treden. Je wordt vervolgens bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten gedetacheerd.

Functie eisen

  • Recente werkervaring bij de overheid als vergunningverlener op gebied van Omgevingsrecht
  • MBO/HBO-opleiding richting bouw
  • ABW1/2 is een pré
  • Uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen en opleidingen. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Maandag® voor jou heeft? Neem dan contact op via 06-13160707 of via ellemijn.jonk@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job