Begeleider gehandicaptenzorg

Larissa van der Sleen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Larissa van der Sleen
JAN 03
Noord-Holland Tijdelijk MBO
02.02.2019 Job-Nr: 9174433
Solliciteren

Over de functie

Kan jij mij helpen bij de dagelijkse zorg, zonder de regie over te nemen? Geef jij mij vertrouwen en kan ik op jou vertrouwen?

Mensen met een beperking hebben net als ieder ander dromen en wensen. De beperking kan het realiseren daarvan in de weg staan. Jij als begeleider gehandicaptenzorg hebt dagelijks de mooie taak om het leven van deze mensen makkelijker te maken. Je hebt affiniteit met cliënten met zowel een licht verstandelijke beperking (LVB) als meervoudig beperkt waarbij sprake kan zijn van agressie, autisme, psychische stoornissen of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Voor deze doelgroep wordt de begeleiding aangevlogen met diverse methodieken. 

Wat ga je doen?

Als begeleider gehandicaptenzorg heb je de zorg over verschillende cliënten waarbij je optimaal rekening houdt met de wensen van de cliënt. Je zorgt ervoor dat het dagelijks leven in goede banen wordt geleid en houdt je bezig met de dagelijkse rapportage rondom de zorg. Je onderneemt activiteiten waar de cliënt van geniet en van opbloeit. Je werkt in een team, maar beschikt ook over een grote mate van zelfstandigheid en daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Geen dag is hetzelfde in deze functie; oftewel elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar je veel waardering voor terugkrijgt.

Functie eisen

  •    Afgeronde relevante (maatschappelijke) MBO4 opleiding (bijvoorbeeld Sociaalpedagogisch hulpverlener(SPH) en Sociaal Agogisch Werk (SAW)
  •    Relevante werk ervaring
  •     Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg)


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij willen graag dat jij je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Ben jij de begeleider die snel handelt? Neem dan contact met mij op voor 31 januari en dan vertel ik je graag meer over de mogelijk heden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job