Leerkracht 2019

Arlene Wierda
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arlene Wierda
JAN 02
Noord-Holland Vast HBO
01.02.2019 Job-Nr: 9174305
Solliciteren

Over de functie

Voor ons leerkrachten team binnen Maandag® Alkmaar zijn wij op zoek naar leerkrachten voor in de midden en bovenbouw.

Jouw samenwerking met Maandag® gaat er dan als volgt uitzien;

Jij bent klaar om je kersverse kennis toe te passen en wij willen je daar bij helpen. Om dit te kunnen doen is het voor mij belangrijk om te weten waar jouw wensen liggen. Zowel rondom praktische zaken, als jouw persoonlijke voorkeuren. Vervolgens kan je gebruik maken van ons netwerk. Wij bespreken met jou de vacatures die op dat moment open staan. Dit kunnen vacatures zijn van een aantal maanden of voor de rest van het schooljaar. Op deze manier kun je ervaring opdoen binnen verschillende soorten scholen en onderwijs.

Als wij samen met jou een passende vacature hebben gevonden dan kom je bij ons op contract. Van daar uit krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en krijg je begeleiding vanuit Maandag®


Ben je enthousiast geworden of heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op!

Functie eisen

Functie eisen

  • Afgeronde PABO opleiding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift
  • Je hebt relevantie (stage) ervaring, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogische en didactisch onderlegd
  • Je kunt leerlingen motiveren en en stimuleren en bent flexibel


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job