Leerkracht basisonderwijs

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
JAN 02
Flevoland Tijdelijk HBO
01.02.2019 Job-Nr: 9174204
Solliciteren

Over de functie

Happy new year!


De jaarwisseling hebben we weer achter de rug en het laatste halfjaar van dit schooljaar gaat alweer in. Het schooljaar vliegt voorbij! Zeker met de vele feestdagen die het tweede halfjaar kent. Voor de leerlingen ook een drukke, maar ook leuke periode.


Als leerkracht is het aan jou de taak om alles in goede banen te leiden en voor de leerlingen een rijke leeromgeving te creëren. Jij bereidt de leerlingen voor te bereiden op de volgende groep. Misschien wel de overstap van groep 2 naar groep 3, hét jaar dat leerlingen echt gaan leren lezen en schrijven. Of juist de stap voor de leerlingen van groep 8 naar het voortgezet onderwijs, wat natuurlijk een spannende stap is! Elke groep heeft zo zijn eigen charme en als leerkracht weet jij waar jij je het beste op je plek zit.


Voor basisscholen in de regio’s Zwolle, Apeldoorn en Lelystad zijn wij op zoek naar leerkrachten die graag het jaar afronden met de leerlingen. Het aantal dagen is verschillend, maar varieert tussen de twee en vijf dagen.


Samen met jou kijken we naar de ideale school. De school die past bij jouw wensen en behoeften en waar jij al jouw kwaliteiten als leerkracht tot z’n recht kunt laten komen.


Functie eisen

Dit verwachten wij van jou:

- Een afgeronde PABO of je bent aan het afstuderen

- (Recente) relevante stage of werkervaring


Dit kun je van Maandag® verwachten:

- Een contract bij Maandag®

- Salaris en vakantiedagen conform het cao Primair Onderwijs

- Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

- Begeleiding vanuit een Accountmanager en Recruiter

- Extra training en opleiding vanuit Club Maandag


Wil jij dit jaar aan de slag op een te gekke basisschool? Solliciteer dan via de button!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job