Vergunningverlener WABO

Karlijn Hoogstede
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Karlijn Hoogstede
DEC 31
Noord-Brabant Vast MBO
30.01.2019 Job-Nr: 9173892
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Noord Brabant zijn we op zoek naar een vergunningverlener WABO voor gemiddelde/minder complexe vergunningsaangelegenheden. Je houdt je bezig met vraagstukken die gelinkt zijn aan regelgeving, wetten en procedures. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het adviseren, het rapporteren en corresponderen van lokale kwesties op het gebied van de bouw. Naast het stukje adviseren en beoordelen ben je bezig met databeheer zoals het bewerken van digitale bestanden en systemen. Naast het feit dat de wet- en regelwetgeving binnen de bouw foor jou geen geheimen heeft, ben je ook nog eens communicatief vaardig en een fijne gesprekspartner voor contactpersonen van bijv. de Omgevingsdienst en Veiligheidsregio. 

Functie eisen

  • MBO/HBO diploma in de richting Bouwkunde
  • ABW-1
  • Minimaal 1 jaar recentelijk werkervaring als vergunningverlener WABO


Hiernaast zijn we op zoek naar iemand die een klantgerichte instelling heeft, goed kan samenwerken en een flexibele instelling heeft. Je kan denkt in oplossingen, hebt adviesvaardigheden en kan goed handelen tijdens moeilijke situaties of conflicten. 

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag®?

  • Een baan voor 24-32 uur per week
  • Salaris is ingeschaald binnen het CAR UWO CAO
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Collectieve zorgverzekering
  • De mogelijkheid om gerelateerde cursussen te volgen via de Maandag® Academy


Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op met mij door te mailen naar karlijn.hoogstede@maandag.nl of bel naar 06 30 17 04 18

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job