Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
DEC 31
Overijssel Vast HBO
30.01.2019 Job-Nr: 9173825
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in Twente zijn wij op zoek naar ervaren Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening. Als beleidsmedewerker ben je voornamelijk bezig met het begeleiden van planologische plannen. Daarom is het essentieel dat je ervaring hebt met het begeleiden van bestemmingsplannen. Ook weet je wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro te begeleiden. Je bent communicatief vaardig en weet op verschillende niveaus te adviseren. Dit is belangrijk omdat je regelmatig informatie versterkt aan burgers en andere belanghebbenden, maar ook omdat het adviseren van management en bestuur tot je takenpakket behoort.


Binnen de gemeente liggen interessante, complexe planologische vraagstukken. Daarnaast biedt Maandag ® de ontwikkelingsmogelijkheden die jou verder gaan helpen in je carrière zoals training en begeleiding. 


Nieuwsgierig geworden? Je kan reageren tot en met vrijdag 25 januari 2019. 

Functie eisen

·       Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van planologie en/of ruimtelijke ordening. 

·        Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

·        Je bent omgevingsbewust en hebt gevoel voor politiek, bestuurlijke verhoudingen.

ZZP’er? Ook dan kom ik graag met je in contact! 

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job