Landschapsarchitect

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
DEC 28
Overijssel Vast HBO
27.01.2019 Job-Nr: 9173670
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren landschapsarchitect.


Duurzame ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit van de openbare ruimte zijn de uitgangspunten voor het werk, dat omgevingsbewust uitgevoerd wordt. Zo ontwikkel je visies voor gebieden en geef je kaders voor de ontwikkeling en het gebruik van gebouwen. Met als gezamenlijk doel een vitale en mooie stad in een cultuur van samenwerken, vertrouwen en passie.

 

Binnen dit team staat het ontwerp en de inrichting van de openbare ruimte centraal. Het gaat om stedenbouw, natuur en landschap, cultureel erfgoed, verkeer, water en geo-informatie. Vanuit deze disciplines worden bestuurlijke adviezen voorbereid en wordt inbreng geleverd in projecten.


Bij deze opdrachtgever worden diverse projecten ontwikkeld, waarin landschap een prominente plek inneemt. 

Functie eisen

·        Afgeronde HBO opleiding op het gebied van landschapsarchitectuur

·        Je bent geregistreerd als landschapsarchitect

·        Je hebt minimaal 10 jaar werkervaring als landschapsarchitect bij een gemeente

·        Je hebt ervaring met integraal en interdisciplinair projectgericht werken

·        Je hebt brede ervaring met participatie en methoden van participatie

·        Je bent beschikbaar vanaf 14 januari 

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme, het gevoel dat alles mogelijk is. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Voor een overzicht van alle actuele vacatures verwijs ik je graag naar ons vacatureoverzicht.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job