GZ Psycholoog LVB

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
DEC 27
Noord-Holland Vast WO
26.01.2019 Job-Nr: 9173542
Solliciteren

Over de functie

Voor een LVB team in regio Noord-Holland ben ik op zoek naar een GZ Psycholoog voor cliënten met een (vermoeden op) een (licht) verstandelijke beperking psychiatrische problematiek. Deze opdrachtgever werkt vanuit een herstelvisie. Je komt te werken in een klein professioneel team dat zich vooral richt op diagnostiek en behandeling. Het team bestaat uit een psychiater, sociaal psychiatrische verpleegkundigen en een basis- en GZ Psycholoog. Als GZ Psycholoog ben je de regiebehandelaar in het LVB team.


Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

  • Diagnostiek, indicatiestelling, behandeling van cliënten met duale problematiek zowel poliklinisch als in de kliniek;
  • Diverse behandelingen uitvoeren op het gebied van CGT en EMDR;
  • Het werken met zorgprogramma's waarin kwaliteit van zorg, transmuralisering en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Functie eisen

  • Geregistreerde GZ Psycholoog
  • Ervaring met CGT/ EMDR is een pré
  • Je hebt kennis van zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en je voelt je betrokken bij deze doelgroep
  • VOG

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort tot de mogelijkheden.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp. Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job