Docent wiskunde

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
DEC 27
Noord-Holland Vast HBO
26.01.2019 Job-Nr: 9173420
Solliciteren

Over de functie

Wiskunde lastig en saai? Niet voor jou! Als docent wiskunde neem jij de leerlingen mee in de logica van het vak. Wil jij werken als docent wiskunde en op korte termijn beschikbaar?

Dan ben ik op zoek naar jou!


Wiskunde. De ene leerling leeft op bij dit vak, terwijl de andere leerling het haat, maar jij weet echt iedereen bij de les te houden!

Bij het vak wiskunde draait het om logica. De leerlingen moeten snappen hoe al die formules werken, maar nog belangrijker: ze moeten ze ook kunnen toepassen.

Als docent wiskunde weet jij het goed uit te leggen en laat je de leerlingen oefenen met de opgaves, net zolang het kwartje valt.


Als docent wiskunde ga je lesgeven aan vmbo klassen en een mavo klas en zal geen dag hetzelfde zijn!

Hoe trek ik de aandacht van de leerlingen? Hoe houd ik orde in mijn klas? Dat zijn oa de vragen die je jezelf stelt tijdens de voorbereiding van je lessen.

Tijdens je lessen werkt jouw energie en enthousiasme aanstekelijk, de leerlingen hebben er zin in en willen graag meer weten over het vak wiskunde!

Functie eisen

Naast een flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid beschik jij over:


  • Een 2e graad bevoegdheid wiskunde of heb je je opleiding bijna afgerond
  • Pedagogisch als didactisch ben je sterk onderlegd
  • Recente ervaring binnen de functie van docent wiskunde


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job