WABO Vergunningverlener

Jolijn Pijnappel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolijn Pijnappel
DEC 27
Gelderland Vast HBO
26.01.2019 Job-Nr: 9173410
Solliciteren

Over de functie

Een nieuw aan te leggen park of de transformatie van een kantoorpand naar een restaurant, als WABO Casemanager / vergunningverlener toets jij of plannen voldoen aan alle regels.

Als WABO Casemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten bij grote bouwinitiatieven en beoordeel en toets je de bouwplannen aan de hand van de WABO.

Jij verleent vergunningen. Of je wijst ze af, als een plan niet aan alle voorwaarden en regels voldoet. Wat het resultaat ook is, er gaat een heel proces aan vooraf. Jouw werk begint als een vergunningaanvraag binnenkomt. Dat kunnen kleine, maar ook heel complexe aanvragen zijn. Het is zaak de aanvragen zowel juridisch als technisch te toetsen aan het bouwbesluit, bestemmingsplan en de bouwverordening.

 

Je bent een multitasker die niet in paniek raakt bij deadlines, een drukke agenda en volle werkdagen.

Past dit bij jou? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde bouwkundige HBO-opleiding;
  • Je hebt recente werkervaring bij een gemeente of andere overheidsinstantie;
  • Je bent in het bezit van ABW 1 opleiding (+ ABW 2);
  • Je hebt kennis en ervaring van het bouwbesluit en overige relevante wet- en regelgeving;
  • Je bent communicatief vaardig.

Over het bedrijf

In de grootste provincie van Nederland kennen we 40 gemeenten en diverse andere publieke instellingen. Maandag werkt met veel van hen samen en heeft een zeer groot netwerk binnen de bouw & civiele sector. Van heel klein en landelijk tot groot stedelijk en uiteraard met hun specifieke uitdaging en werkzaamheden. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job